Over BORA

Wie is BORA...

Bora Shop is de webshop van illustrator en ontwerper Deborah van de Leijgraaf en haar man Marc Gerritsen. Bora is een afkorting voor Deborah; het is zoals kleine kindjes het vaak uitspreken!  

Deborah werkt met grote regelmaat aan opdrachten zoals kinderboekjes, patroontjes voor Lillestoff stoffen en kledingmerkjes, illustraties in kindertijdschriften en wat er dan ook op haar pad komt.

Echter is het runnen van een webshop ontzettend leuk, maar ook een drukke baan opzich. Marc heeft deze taak voornamelijk opzich genomen, omdat hij het ontzettend leuk vind en beter inzicht heeft in het reilen en zeilen van alles wat bij verkopen komt kijken. We genieten van onze vrijheid, maar ook van wat onze eigen inzet teweeg brengt. Elke bestelling die bij ons binnen komt is voor ons een feestje! Bij ons vind je dus geen inpak-robots, maar een gezellig geïsoleerd schuurtje waar we onze pakketjes klaar maken met natuurlijk een muziekje aan en onze 3 kindjes ook nog in de gaten kunnen houden tussendoor :-) Dit schuurtje is ons magazijn, naaiatelier en winkeltje.

Deze shop is ontstaan nadat het atelier van Deborah vol kwam te liggen met leuke tekeningen die alleen maar in een laatje verdwijnen of schetsjes die alleen maar krabbeltjes in een schetsboek bleven. Het werd tijd om deze dingen het daglicht te gunnen en mensen blij te maken.

Naast Bora Shop is er de website Boraillustraties.nl. Hier vind je de portfolio van Deborah van de Leijgraaf. Deborah werkt sinds 2002 als freelance illustrator voornamelijk gericht op kindertijdschriften, boeken en lesmaterialen en patronen voor stoffen en andere produkten.

Ze heeft onder andere opdrachten gedaan voor
Okki
Bobo
Malmberg
Zwijsen
Imagegroup
Kosmos Uitgevers
Wolters Noordhoff
Mus4kids kleding
Lily Balou Kleding
FisherPrice
Hema
Wilhelmina Pepermunt
Deltas
Engelse, Amerikaanse en zelfs Koreaanse uitgevers.

Ben je een toevallig een leuke, vriendelijke opdrachtgever met een mooi idee...neem dan vooral contact met haar op!